ro hu

Finanțări

în ultimele 24 de ore   în ultimele 7 zile   în ultimele 30 de zile   în ultimul an

Listări:  în ultimele 24 de ore

1. Inegalitatea de gen și violența împotriva femeilor - Forme, Consecințe și Terapie-

Vizualizări: 4
Finanțator: Institutul Roman pentru Actiune
Data limită: 5 decembrie 2007

Programul de instruire de două zile este adresat persoanelor ce lucrează și studiază în diferite domenii (administrație locală, poliție, organizații neguvernamentale, învățământ, mass-media etc) și care sunt interesate de problematica inegalității de gen și a violenței împotriva femeilor în toate formele sale precum și de consecințele acestora asupra vieții sociale și private.

Programul este interactiv, bazându-se pe experiențele participanților și oferind un cadru pentru dialog cu scopul de a găsi cele mai bune căi pentru abordarea inegalităților de gen și a consecințelor defavorabile asupra femeilor și bărbaților la diferite nivele. Accentul se pune transformarea violenței la toate nivelele –structural, cultural și direct - inegalitatea în sine fiind în sens larg o formă de violență.

detalii...

2. Finanțare nerambursabilă (subvenții), pentru structurile sportive de drept privat și asociațiile pe ramură de sport județean și persoanelor fizice din județul Mureș - 2008

Vizualizări: 3
Finanțator: Consiliul Judetean Mures - CJM
Data limită: 10 aprilie 2008

ANUNȚ DE PARTICIPARE pentru acordarea de finanțare nerambursabilă (subvenții), structurilor sportive de drept privat și asociațiilor pe ramură de sport județene și persoanelor fizice din județul Mureș care inițiază și organizează programe și acțiuni sportive de utilitate publică.

Programele sportive de utilitate publică în cadrul cărora se pot finanța proiecte din fonduri publice sunt: "Promovarea sportului de performanță" și "Sportul pentru toți".

Suma aprobată pentru anul 2008 este de 400.000 lei

detalii...

3. Concurs de proiecte de tineret - DJT Alba

Vizualizări: 3
Finanțator: Directia Judeteana pentru Tineret Alba
Data limită: 26 februarie 2007

Direcția Județeană pentru Tineret Alba organizează CONCURS DE PROIECTE pentru Structurile Asociative de Tineret (SAT-uri), pentru Semestrul I al anului 2007.

Perioada de derulare a proiectelor SAT: 10 martie – 30 iunie 2007.
Suma disponibila: 6600 lei

Concursul local de proiecte va avea loc marti 27 februarie 2007, incepand cu ora 11.00, la sediul Direcției Județene pentru Tineret Alba, str. Ghe Pop de Basesti nr. 2, Alba Iulia.

Termenul limită de depunere a proiectelor de tineret este luni 26 februarie 2007, orele 15.00.

detalii...

4. Zilei Internationale a Femeii, 8 Martie 2004. - ,,FEMEILE, PUTERE SI CREATIVITATE’’

Vizualizări: 3
Finanțator: Asociatia Femeilor din Romania
Data limită: 27 februarie 2004

Va asteptam sa luati parte la un eveniment european de prestigiu care se va desfasura intre 6-9 martie 2004, la Bucuresti , pentru a discuta probleme legate de perspectivele de promovare a femeilor intr-o noua Europa.

Evenimentul se doreste a fi un schimb de idei si experienta privind accesul femeilor la putere, prin forta lor de creatie, in perspectiva integrarii europene.

ASOCIATIA FEMEILOR DIN ROMANIA impreuna cu partenerii din Spania, Austria, Irlanda, Romania doresc sa puna in evidenta puterea si creativitatea femeilor avantajate de folosirea noii generatii tehnologice ( ITC)si realizate in spiritul responsabilitatii si respectului valorilor nationale si multiculturale europene ( rezultate obtinute in cadrul proiectului Socrates /Grundtvig INTAED )

detalii...

5. ABECEDAR Business Training

Vizualizări: 3
Finanțator: Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret - ANST
Data limită: 31 decembrie 2008

Autoritatea Națională pentru Tineret în colaborare cu organizația non-guvernamentală JCI Romania lanseaza in luna mai a.c. conceptul ABECEDAR BUSINESS TRAINING.
ABT se concretizeaza intr-o serie de sesiuni de training in sase orase reprezentative din Romania: Timisoara, Cluj, Brasov, Constanta, Iasi si Bucuresti. Fiecare modul se desfasoara pe parcursul a doua zile si acopera toate domeniile necesare unui start-up de succes.

detalii...

6. Intarirea capacitatii de auto-evaluare organizationala prin metode participative

Vizualizări: 3
Finanțator: Fundatia Parteneri pentru Dezvoltare Locala
Data limită: 25 noiembrie 2005

Proiectul se adreseaza ONG din Romania si urmareste dezvoltarea capacitatii organizatiilor neguvernamentale de a se auto-evalua prin metode participative si de a asigura managementul schimbarilor necesare evolutiei organizatiei.

Proiectul abordeaza integrat implementarea unui proces de consultanta aplicat pe profilul organziatiilor selectate in program, cu dezvoltarea, in premiera pentru Romania, a unui instrument de auto-evaluare organizationala destinat intregului sector ONG.M

detalii...

7. Curs redactarea si managementul proiectelor europene

Vizualizări: 3
Finanțator: Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București
Data limită: 8 aprilie 2006

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) - Departamentul Asistenta in afaceri - va invita la cursul post-universitar cu tema "REDACTAREA SI MANAGEMENTUL PROIECTELOR EUROPENE," program conceput si organizat cu scopul de a pregati specialisti capabili sa redacteze si sa managerieze proiecte finantate prin fondurile Uniunii Europene. 

detalii...

8. Seminar: Codul Fiscal - Principalele modificari in vigoare incepand cu 01 ianuarie 2007

Vizualizări: 3
Finanțator: Forus Consulting SRL
Data limită: 15 noiembrie 2006

Bucurest, 16-20 noiembrie 2006

Ziua I - Joi  16.11.2006 - Impozitul pe profit

17:00 - 18:30 - Prezentare generala; noutati cod fiscal 2007
18:30 - 18:45 - Pauza
18:45 - 20:00 - Dezbatere libera - raspunsuri la intrebarile primite de la participanti

Ziua II - Vineri 17.11.2006 - Impozitul pe veniturile obtinute de nerezidenti

17:00 - 18:30 - Prezentare generala; noutati cod fiscal 2007
18:30 - 18:45 - Pauza
18:45 - 20:00 - Dezbatere libera - raspunsuri la intrebarile primite de la participanti

Ziua III - Luni 20.11.2006 - Taxa pe valoarea adaugata

17:00 - 18:30 - Prezentare generala; noutati cod fiscal 2007
18:30 - 18:45 - Pauza
18:45 - 20:00 - Dezbatere libera - raspunsuri la intrebarile primite de la participanti

detalii...

9. Acces la Educatie pentru Grupurile Dezavantajate (pentru judetele care NU au fost implicate in Phare RO 0104.02)

Vizualizări: 3
Finanțator: Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului
Data limită: 31 martie 2005

OBIECTIVE GENERALE
Obiectivele generale al Programului PHARE privind imbunatatirea accesului la educatie al comunitatilor dezavantajate sunt:
• imbunatatirea conditiilor de educatie la nivelul invatamantului prescolar pentru copiii din grupuri dezavantajate si stimularea inscrierii timpurii in sistemul de educatie, element cheie pentru dezvoltarea sociala si educationala a copiilor, in special a celor care provin din comunitati dezavantajate;
• stimularea finalizarii invatamantului obligatoriu (prevenirea abandonului scolar) si imbunatatirea ratei succesului scolar pentru copiii din grupurile dezavantajate;
stimularea inscrierii in programe de A Doua Sansa la nivelul invatamantului primar si gimnazial a tinerilor care au abandonat sistemul de invatamant obligatoriu.

OBIECTIVE SPECIFICE

Obiectivul specific al granturilor este sprijinirea inspectoratelor scolare in continuarea dezvoltarii si implementarii unor strategii coerente pentru imbunatatirea accesului la educatie al comunitatilor si grupurilor dezavantajate. Proiectul trebuie sa contribuie la imbunatatirea conditiilor din scoala in vederea facilitarii accesului la o educatie de calitate, la nivel prescolar si scolar, la frecventarea cursurilor din invatamantul obligatoriu, precum si la prevenirea si inlaturarea efectelor abandonului scolar .

detalii...

10. roman

Vizualizări: 3
Finanțator: Direcția Județeană pentru Tineret Iași
Data limită: 16 decembrie 2008

roman

detalii...