ro hu

Finanțări

în ultimele 24 de ore   în ultimele 7 zile   în ultimele 30 de zile   în ultimul an

Listări:  în ultimele 24 de ore

1. Raiffeisen Internship in Bucuresti

Vizualizări: 7
Finanțator: Raiffeisen Bank
Data limită: continuos

Raiffeisen Bank aduce in Romania traditia bancara de peste 130 de ani a grupului austriac Raiffeisen, bazata pe accesibilitate, eficienta si incredere. Raiffeisen Zentralbank Osterreich AG (RZB) Viena este institutia centrala a Grupului Bancar Raiffeisen Bank din Austria, cel mai puternic grup bancar din tara. RZB este cea mai mare banca corporatista si de investitii din Austria si considera Europa Centrala si de Est ca piata strategica unde opereaza o retea de 15 banci cu peste 800 de unitati bancare, prin intermediul Raiffeisen International Bank Holding AG.

detalii...

2. Bilantul ultimilor 20 de ani de sector neguvernamental in Romania - conferinta

Vizualizări: 4
Finanțator: Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile - FDSC
Data limită: 1 octombrie 2010

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) organizeaza in data de 7 octombrie 2010 conferinta „Sectorul neguvernamental dupa 20 de ani – realizari si provocari”, in Bucuresti, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, din Calea Dorobantilor 5-7.

Evenimentul va reuni experti internationali, reprezentanti ai societatii civile, alaturi de membri ai mediului academic, administratiei publice, partidelor politice, mass media si va constitui totodata spatiul unui dialog deschis despre realizarile si provocarile sectorului neguvernamental romanesc.

In cadrul conferintei va fi lansat raportul „Romania 2010. Sectorul neguvernamental- profil, tendinte, provocari”, ce realizeaza un bilant al ultimilor douazeci de ani de dezvoltare a sectorului neguvernamental in Romania, oferind informatii structurate cu privire la acest subiect, alaturi de recomandari pentru consolidarea sectorului.

detalii...

3. Finantare in vederea organizarii si desfasurarii unor programe si proiecte interetnice si de combatere a intolerantei, in anul 2007

Vizualizări: 3
Finanțator: Departamentul pentru Relatii Interetnice - DRI
Data limită: 31 iulie 2007

In conformitate cu prevederile Legii nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, Secretariatul General al Guvernului-Departamentul pentru Relatii Interetnice, in calitate de autoritate finantatoare, face cunoscuta in mod public intentia de a atribui contracte de finantare in vederea organizarii si desfasurarii unor programe si proiecte interetnice si de combatere a intolerantei, in anul 2007.

detalii...

4. Peace and Conflict Resolution Conference 2007, Sarajevo, Bosnia & Herzegovina

Vizualizări: 3
Finanțator: PCRC Team 2007
Data limită: continuos

Tomorrow People Organization is happy to invite you to the Peace and Conflict Resolution Conference which is going to be held from 7th -9th December 2007 in the beautiful city of Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. This event will offer you the opportunity to: expand your knowledge of peace related issues, conflict resolution styles and techniques, share your own achievements and experience with fellow participants and benefit from their feedback while making important international contacts, publicize your research, stay up-to-date in this important field, learn how to reconcile the commitment to social mission with financial returns, and network with some of the leading experts in the fields of social and peace studies from around the world, creating a global network of leaders for life

detalii...

5. International Fellowship Programme for Central and Eastern European Foundations and NGOs (IFP)

Vizualizări: 3
Finanțator: Fundatia Robert Bosch
Data limită: 7 noiembrie 2005

Through this pilot programme, six European and US foundations aim to strengthen leaders in the non-profit sector, civil society in Central and Eastern Europe (CEE) and international cooperation of foundations and NGOs by means of fellowships.

The programme has three principal objectives:

1. To give CEE foundation and NGO staff the opportunity to develop their professional skills with an international and practical orientation.
2. To support civil society in CEE by improving the management competences of staff members.
3. To trigger or deepen contacts and cooperations between non-profit institutions in CEE and Western Europe.

detalii...

6. Programul de finanțare a editorilor străini pentru traducerea autorilor români - 2007

Vizualizări: 3
Finanțator: Institutul Cultural Roman - ICR
Data limită: 20 octombrie 2007

Programul de finanțare a editorilor străini pentru traducerea autorilor români (TPS – Translation and Publication Support Programme) își propune să faciliteze accesul publicului străin la literatura română și să sprijine prezența autorilor români pe piața internațională de carte, prin finanțarea costurilor de traducere (și publicare, atunci când este cazul).

TPS sprijină publicarea și difuzarea în lume a operelor relevante pentru cultura românească, din domeniile literatură și științe umane. Subvențiile se acorda pentru traducerea operelor relevante pentru cultura românească și de larg interes pentru publicul din străinătate.

detalii...

7. Cont curent in comunitate

Vizualizări: 3
Finanțator: Asociatia pentru Relatii Comunitare - ARC Romania
Data limită: 19 ianuarie 2004

ARC anunta inceperea proiectului "Cont Curent in Comunitate". Acesta isi propune cresterea capacitatii organizatiilor neguvernamentale de a strange fonduri din comunitatile pe care le servesc sau in care lucreaza.

Proiectul este sprijinit financiar de catre UNIUNEA EUROPEANA prin programul Phare si FUNDATIA CHARLES STEWART MOTT.

Acest lucru se va realiza prin trei module de curs si prin acordarea de asistenta individuala fiecarei organizatii implicate in proiect pe perioada de desfasurare a proiectului.

detalii...

8. Instruire pentru durabilitate - Cont curent in comunitate

Vizualizări: 3
Finanțator: Asociatia pentru Relatii Comunitare - ARC Romania
Data limită: 7 noiembrie 2005

Programul INSTRUIRE PENTRU DURABILITATE � CONT CURENT ÎN COMUNITATE cauta 12 organizatii interesate de un program intensiv care isi propune sa imbunatateasca practica de atragere de fonduri din comunitate, oferind organizatiilor sprijin pentru invatare, spatiu pentru experimentare, schimb de experiente si informatii.

Editia de anul acesta continua programul început anul trecut cu 12 organizatii care au trecut prin modulele de instruire si consultanta.

Programul este sprijinit de Uniunea Europeana prin programul Phare si de Fundatia C.S.Mott.

detalii...

9. Gala Oameni pentru Oameni

Vizualizări: 3
Finanțator: Asociatia pentru Relatii Comunitare - ARC Romania
Data limită: 22 septembrie 2006

Asociatia pentru Relatii Comunitare si Camera Americana de Comert va invita la o noua editie a Galei Oameni pentru Oameni, eveniment care in anii trecuti a fost un succes datorita programelor dumneavoastra, pe care speram sa le vedem nominalizate si anul acesta. Evenimentul isi propune sa recompenseze companii, organizatii neguvernamentale si donatori individuali care au derulat programe de atragere de fonduri si s-au implicat in proiecte comunitare prin sponsorizari, contributii, munca voluntara sau donatii.

La concursul “Oameni pentru Oameni” din acest an pot fi inscrise proiecte derulate in perioada octombrie 2005 - septembrie 2006, la una din urmatoarele categorii: programe de contributii si sponsorizari; programe de atragere de fonduri; programe sociale sau comunitare derulate de companii; programe de voluntariat; reflectarea in mass media a campaniilor de implicare sociala.

detalii...

10. Leonardo da Vinci - Faza a II-a. Apel pentru propuneri de proiecte 2003.

Vizualizări: 3
Finanțator: Comisia Europeană
Data limită: 13 februarie 2004

Cea de-a doua faza a programului a fost stabilita prin decizia Consiliului din 26 aprilie 1999 (OJ L146 din 11 iunie 1999). Programul urmareste promovarea noilor abordari in politicile de pregatire profesionala, dezvoltarea calitatii, a inovatiei si a dimensiunii europene in sistemul vocational de pregatire si practicile cooperarii trans-nationale.

detalii...