ro hu

Finanțări
 

Masa rotunda la Bucuresti: Centrul de resurse virtual despre minoritatile nationale din Romania
Finanțator:  Asociația Divers
Data limită:  28 octombrie 2009
Data încărcării:  26 octombrie 2009, 12:29:14
Tip:  Conferință (29)
Domeniu:  Presă, media (7)
Țara:  Romania
Sursa:  [romania_eu_list]

Asociația Divers organizează cu sprijinul Departamentului pentru Relații Interetnice, Guvernul Romniei în data de 30 octombrie 2009, între orele 10,00-14,00 la Hotel Royal, B-dul Mircea Vodă nr. 28 (zona Unirea) din București o masă rotundă în cadrul proiectului "Promovarea imaginii minorităților naționale din Romnia" la care se lansează Centrul de resurse virtual despre minoritățile naționale din Romnia destinat în primul rând jurnaliștilor cu scopul de a contribui la promovarea diversității etnice, lingvistice, culturale și religioase a Romniei și la cultivarea bunei cunoașteri și înțelegeri între minoritățile naționale, precum și între majoritate și minorițățile naționale.

Vă invităm să participați și să dezbatem împreună în cadrul mesei rotunde următoarele teme:


- Care sunt elementele de atracție pentru mass media din Romnia ale unei minorități?
- Ce ar putea să facă organizațiile minorităților naționale și ce jurnaliștii pentru ca prejudecățile față minorități sau necunoașterea acestora de către consumatorii media să dispară?
- Care sunt posibilitățile de intereferență între presa scrisă și audio-vizuală în limbile minorităților naționale și cea în limba romnă?


Invitați sunt reprezentanții presei scrise și audio-vizuale locale, regionale și naționale, reprezentanții organizațiilor minorităților naționale cât și reprezentanți ai instituțiilor cu responsabilități în domeniul problematicii minorităților naționale.

Organizatorii asigură cazare pentru un număr limitat de participanți din țară.

Vă rugăm să confirmați participarea Dvs până în data de 28 octombrie la , fax: 0265-213604 sau 0722-318605, persoana de contact Koreck Maria.