ro hu

Finanțatori
 

Line Education Center - LEC
E-mail: 
Telefon:  0749 967 729, 0721 476 268
Fax: 
Adresa: 

Strada Povernei, nr. 20, parter Bucuresti

LEC este un centru de training ce isi propune sa redefineasca modul in care este abordata educatia pentru domeniile de software development si business. Datorita faptului ca toti trainerii care alcatuiesc echipa LEC, au contact zilnic cu domeniul pentru care sutin cursuri, trainingurile abordeaza principii si tehnici cu un grad mare de aplicabilitate si utilitate.

Scopul nostru este de a aduce valoare adaugata programelor de training, prin eliminarea elementelor care nu sunt esentiale si prin concentrarea eforturilor de a ridica standarul de calitate al transferului de informatie realizat prin intermediul cursurilor.

Stim ca fiecare dintre praticipantii cursurilor are un mod diferit de a invata. Din acest motiv in cadrul Line Education Center nu lucram cu grupe mai mari de 10 cursanti, in acest fel trainerul putandu-si concentra atentia asupra fiecarui elev in parte, marind astfel gradul de eficienta al sesiunii de training.

Sediul LEC dispune de toata infrastructura necesara pentru desfasurarea sesiunilor de training domeniile de dezvoltarea software si business.